Proti Cleaning Groep, dé specialist in onderhoud en schoonmaak

Familiebedrijf

Wij, Bianca en Werner Hulsman, zijn in 2013 gestart en sinds 2015 is Jordy Hulsman - onze zoon - al werkzaam binnen Proti Cleaning. Eerst als oproepkracht voor vloeronderhoud en glasbewassing naast zijn studie en voetbalcarrière en sinds het afronden van zijn studie fulltime.

Sinds 2023 is Jordy ook mede aandeelhouder.

Onze driekoppige directie is zeer intensief betrokken bij alle onderdelen van de organisatie. Waar Jordy en Bianca zich vooral focussen op de organisatie, procedures en personeelszaken ligt de focus van Werner vooral op strategische- en commerciële zaken. Wanneer het nodig is tref je ons echter ook gewoon nog op de werkvloer. Dit is ook de kracht van ons sterk groeiende schoonmaakbedrijf.

Vreemde eend in de bijt

Wat in 2013 begon zonder klanten en zonder personeel, is inmiddels uitgegroeid tot een miljoenenbusiness. Wat is het geheim? De branchevereniging roemt de Proti Cleaning Schoonmaakgroep omdat ze op een andere manier kijken naar ‘schoonmaak’. Onze organisatie is anders ingericht dan andere schoonmaakbedrijven; geen ambulante objectleiders, (assistent) regiomanagers en allerlei overhead maar uitsluitend meewerkende voordames voor de training, coaching en controle op locatie bij u als klant. Onze binnendienst is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en personeelsleden. De binnendienst heeft een breed takenpakket en vervult een cruciale rol qua planning, personeelsadministratie en werkroosters.

Daarnaast werken we uitsluitend met onze eigen ontwikkelde schoonmaakproducten, hebben we eigen trainingsprogramma's ontwikkeld, zijn we volledig gecertificeerd als onafhankelijke VSR kwaliteitsadviseur en zijn we uitgegroeid tot een full service en complete facilitaire dienstverlener. Alle schoonmaakwerkzaamheden - variërend van schoonmaak, vloeronderhoud tot glasbewassing - voeren we uitsluitend met eigen medewerkers uit. We werken nooit met onderaannemers of uitzendkrachten. We doen de schoonmaak met eigen medewerkers of we doen het niet.

Groeiambitie

Ondanks dat we de afgelopen jaren erg hard zijn gegroeid, hebben niet de ambitie om de grootste te worden. We willen wel iedere dag de beste zijn. Onze ambitie is om met de schoonmaakgroep de komende jaren duurzaam verder te groeien.

Voor Proti Products - onze onafhankelijke groothandel in hygiëne- en schoonmaak materialen - spreken we wel de ambitie uit om de komende jaren te gaan verveelvoudigen. Hier zal dan ook de voornaamste focus komen te liggen voor de acquisitie. Bij de schoonmaakgroep is de blijvende krapte in de arbeidsmarkt namelijk een beperkende factor. Bij de groothandel is er (bijna) geen enkele beperking tot verdere groei.

Welkom bij Proti Cleaning Schoonmaakgroep.

Bianca, Jordy en Werner Hulsman

Binnen 10 jaar tijd uitgegroeid tot de top 25 grootste schoonmaakbedrijven in Nederland

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

U kunt ons bellen via 085-4013535 of vul het contactformulier in en wij nemen dan zelf snel contact met u op.