Medewerkers maken het verschil

 

Ook u streeft ernaar om het maximale rendement uit uw schoonmaakpartner te halen, ook u gaat hier beslist niet meer voor betalen dan nodig is? U kiest dan bewust voor het beste schoonmaakbedrijf in Brabant! Een middelgroot en zeer kwalitatieve schoonmaak organisatie met een enorme schat aan kennis en ervaring.

Onze organisatie bestaat uit facilitaire toptalenten die zich perfect in kunnen leven in uw organisatie én in uw verwachtingen. De kwaliteit van dienstverlening staat bij ons centraal.

Wij werken uitsluitend met eigen medewerkers in vaste dienst en dus nooit met uitzendkrachten of pay roll organisaties!

Alles en iedereen in onze organisatie staat ook in dienst om de kwaliteit van onze facilitaire toptalenten te optimaliseren. Alleen door deze focus zijn we in staat het maximale rendement voor u te halen. Omdat we hierin nummer één willen blijven, hanteren we een zeer streng aanname beleid: we selecteren alleen de beste medewerkers die we vervolgens continue trainen, coachen en begeleiden.

Onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van allerlei bedrijven in bijna alle branches maakt van ons een kwalitatieve partner welke met u meedenkt, u adviseert en open en eerlijk met u communiceert.

We denken in oplossingen in plaats van problemen en doen hierin wat we beloven.

Klik hier voor meer infomatie over onze mogelijkheden.

 

Bezoekadres:

Aphroditestraat 17 & 53
5047 TW TILBURG
Nederland

Telefoonnummer : +31 (0)85-4013535

E-mail algemeen : info@proti-cleaning.nl

U kunt hier klikken voor het contactformulier

 

 Proti Concepts bv